Thursday, March 13, 2008

NOTYVOLE!

V rámci multilinguálnosti tohoto blogu... ne.. lžu .D v rámci toho, aby to bylo každýmu NAPROSTO JASNÝ:

Kdokoli mě protlačí na Rock for People do zákulisí za Kaiser Chiefs aspoň na rozhovor pro IndieRock.cz u mě má.. cokoli! Grafiku, text, dohození nejlepší kamarádky, zvrhlý sex. Cokoli. Koneckonců vám třeba můžu i slíbit, že se vám nikdy nepokusím rozbít stávající vztah .D Sakra, to už je spíš vydírání.

Tuto fotku jsem při stažení na svůj disk nazvala "Tyvole, čum na Kaki!".

Měli byste mi umožnit setkat se se člověkem, který mě přesvědčil, že bubeníci nejsou odsouzeni k tomu být roboty ve tmě bez vlivu, a se člověkem, který mě přesvědčil, že bledí zrzaví chlapi v červeném obleku, ze kterého je pokud možno vidět jejich (erotický) bílý podbřišek, jsou ztělesněním dokonalosti.


Monday, March 10, 2008

A

Had 88 % at the CAE barrier tests. Oh I am SOOO awesome! I have to admit I did not expect it for I feel that my english skills are falling apart since we've got an american teacher.

The pity is I've passed it two times already but never have been able to get money for the actual exam.

>.>

A least my ego's boosted.

Misanthropy

I found out that I do not dislike people in general - I am just tired with the ones I spend my time with. Or the ones I used to spend my time with and they just don't give a damn anymore.

This weekend was surprisingly full of new people, Irishmen and Moravians. Both of these are extremely social and open-minded nations, not that I would build my opinion on these single meetings, but when I look back on all people of Moravia or Ireland I've ever known I have to say they have never been unpolite or unfriendly.

One of the guys from Hranice is a techno-craving, car-loving IT technician - nevertheless I feel kinda infatuated. He was sweet. AND hot (AND would be a nice piece for my Destroyer-lookalikes collection).

Anyways, I have to admit, this weekend I enjoyed people. It is a looong time since I did. Sorry to all people I didn't enjoy that much (my lil bro, my ex-gf, the best ex-bf so far) or to the ones I've made trouble with my misanthropic attitude (Karin).